Special Tips! Sömnen

Idag delar jag ett litet special tips med rot i ayurveda såklart. Det handlar om sömn och bristen på den :) Jag har själv haft en natt med ren feber och två nätter av att inte få någon sömn alls. Mitt huvud snurrar, planerar och försöker hitta en mening. Sammantaget, att ligga sömnlös kan efter en tid göra att man känner sig lite lätt knäpp :) Jag är säker på att alla har upplevt det ... Följ dessa tips och råd varje kväll under en längre tid. Se över hur du lever och tar dig an livet, arbetet, tankar och känslor rent generellt. Pågår något speciellt i din omgivning just nu? Pågår något speciellt inuti dig just nu? Vi behöver varken få panik, oro, ilska och irritation över sömnlösheten. Försök ta det för vad det är så ska du se att dessa råd kommer hjälpa dig en bit på vägen alt att du kommer på en hälsorådgivning där vi känner på din puls. Kom ihåg! Vårt naturliga tillstånd är faktiskt att vara i balans ♥
1. Tvätta fötterna före sänggåendet. Kallt om du känner dig varm och ljummet vatten om du är lagom eller kall i kroppstemperatur
2. Smörj öronen och ögonen med ricinolja före sänggåendet. Du kan även doppa lite bomull i ricinolja och täppa till öron vid sänggåendet
3. Ta 1 tsk honung med en nypa muskotnötspulver. Svälja med vatten före sänggåendet
4. Sitt i en bekväm position. Blunda. Börja andas genom näsan och se om du kan få inandning lika lång som din utandning. sitt här i 5 min minst
5. Lägg dig sedan i barnets position i minst 5 minuter. Se till att panna kommer i golv, matta eller filt
6. Gå nu och lägg dig runt 21.30. Var i sängen och ha en avsikt att sova senast 22.00. Om du inte lyckas ... Det kommer ♥ ️
Lyckliga helgdagar!

Jasmin Hedlund