Ayurveda Monday - Meditation

Dagens ayurvediska tips är meditation, som är en mycket stor del av Ayurveda. Den uppmuntrar oss faktiskt att meditera varje dag. Meditation hjälper oss att komma tillbaka till vårt centrum där vi hittar vårt sanna jag. Lättare sagt än gjort men genom övning är allt möjligt. Kom ihåg att vi inte har någonstans att ta vägen i denna praktik. Bara att landa tillbaka i oss själva. Alla doshas drar nytta av meditation. Se om du kan integrera detta i ditt dagliga liv, oavsett yttre och inre förhållanden. Tänk! bara det att du sätter dig ned eller ställer dig på din matta är nog. Det som händer därefter spelar ingen roll. Bara praktisera. Meditation hjälper till att skapa utrymme, fokus och medvetenhet bland mycket annat. Gör dig själv till din prio💖Du är värd det

44506622_2252104434860875_2380353227146133504_n.jpg
Jasmin Hedlund