Retreat

Här möts vi i vacker skärgårdsmiljö. Upplev lugnet, naturen och havet tillsammans med daglig yoga praktik, återhämtande ayurvediska behandlingar & god mat.

Det blir inget annat än magiskt!

Längst upp i Stockholms norra skärgård ligger den bilfria ön Arholma. En skärgårdsidyll med en slående vacker ytterskärgård.

Här kan Du ströva genom det öppna skärgårdslandskapet, cykla på de slingrande grusvägarna och utforska de vackra naturreservaten, sandstränderna och klipporna mot det öppna havet. 

I det tidstypiska huset från 1923, finns fyra vackert inredda dubbelrum. WC och dusch i korridoren. På övervåningen finns ett stort och trevligt sällskapsrum med braskamin och balkong. I matsalen som är belägen i entréplanet njuter vi av en mindre frukost, stor lunch och mindre middag med dessert. Allt vegetarisk såklart och så närodlat som möjligt.

Se detaljerat program nedan

Att Ta med

Varma & Mysiga Kläder

Badkläder ifall solen tittar fram

Mygg - och Fästing skydd

Yogamatta

 

Pris: 2695kr /del i dubbelrum

Bokning sker genom mejl (knapp ovan). Din plats är garanterad först när betalning gjorts. Betalning sker via faktura med 10 dagars betalnings villkor (går att dela upp). Efter betalning gjorts ges ingen återbetalning vid avbokning.


Hitta Till Oss

Vi tar gemensamt buss från Tekniska Högskolan som går 12.35 på fredagen mot Norrtälje, ett kort bussbyte 636 till Simpnäs brygga där vi tar passbåten över till Arholma. Observera att SL:s accesskort gäller från Stockholm till Simpnäs.

 
 

Lärare

Huvudlärare - Jasmin Hedlund med inslag av gästlärare till enstaka retreat inom både Yoga & Ayurveda. Alla lärare är med utbildning och lång erfarenhet inom sitt ämne. Här praktiserar vi det vi lär ut.

 

Program (kan komma att justeras)

Fredag

15.30 Gemensam Ankomst med Båt

16.00 Välkommen - Mys vid Brasa

16.45 Ashtanga Yoga

18.30 Vegetarisk Middag

Lördag

8.00 Ashtanga Yoga

9.30 Frukost

Ayurveda Behandlingar (marma) & Fri Tid

13.15 Vegetarisk Lunch

Ayurveda Behandlingar (marma) & Fri Tid

18.30 Middag

Mys vid Brasa

Söndag

8.00 Ashtanga Yoga

9.30 Frukost

Gemensam Avgång med Bus