Retreat

6-8 September (1 plats kvar)

Datum för Maj kommer inom kort

Här möts vi i vacker skärgårdsmiljö. Upplev lugnet, naturen och havet tillsammans med daglig yoga praktik, återhämtande ayurvediska behandlingar & ayurveda inspirerad mat.

Det blir inget annat än magiskt!

Längst upp i Stockholms norra skärgård ligger den bilfria ön Arholma. En skärgårdsidyll med en slående vacker ytterskärgård.

Här kan Du ströva genom det öppna skärgårdslandskapet, cykla på de slingrande grusvägarna och utforska de vackra naturreservaten, sandstränderna och klipporna mot det öppna havet. 

I det tidstypiska huset från 1923, finns fyra vackert inredda dubbelrum. WC och dusch i korridoren. På övervåningen finns ett stort och trevligt sällskapsrum med braskamin och balkong. I matsalen som är belägen i entréplanet njuter vi av ayurveda inspirerad frukost, lunch och middag med dessert. Allt tillagat med omtanke, vegetarisk såklart och så närodlat som möjligt. Läs mer här.

Att Ta med

Varma & Mysiga Kläder

Badkläder

Mygg - och Fästing skydd

Yogamatta

*Sängkläder och Handdukar finns på plats

Lärare

Jasmin Hedlund - Health by Jasmin.

Till enstaka retreat kommer gästlärare med inom både Yoga, Meditation & Ayurveda. Alla lärare är med utbildning och lång erfarenhet inom sitt ämne. Här praktiserar vi det vi lär ut

 

Pris: 3000kr /person

Här ingår:

Del i dubbelrum (två enkelsängar)

Ayurveda Inspirerad Frukost, Lunch & Middag

(2 frukostar, 2 luncher, 2 middagar)

Daglig Yoga

Ayurvedisk Behandling

Bastu & Bad Kväll

Fri Tid att Uppleva och Upptäcka Natur, Hav och Omgivning

Reservation sker till healthbyjasmin@gmail.com. Din plats garanteras först när anmälningsavgift på 750 kr är inbetald. Resterande belopp ska vara betalt 25 Juli 2019.

Resa

Fredag - Vi tar gemensamt Buss från Tekniska Högskolan som går 12.35 mot Norrtälje, ett kort bussbyte 636 till Simpnäs brygga där vi tar passbåten över till vårt fina Arholma.

Söndag - Avgår passbåt 13.45 från Arholma och sedan tar vi buss vidare in mot Stockholm och Tekniska Högskolan.

*Observera att SL:s accesskort gäller från Stockholm till Simpnäs